Post by volkdereclabi on Feb 17, 2022 14:18:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
Ne, ni dobro izgleda bs in izgleda Ne dodajajo strežnika na btw od Cation ne stal pridobit, boš tam dodana datoteka
Igra je prijazno dobra. zakaj? Prvič, nekatere pesmi imajo napačen čas, kar pomeni, da med igranjem ne morete voziti na ritmu. Nazadnje, u predvajate pesem, ki daje oglase, u končate skladbo, dajte dodajanje, želite raziskati nove pesmi, ki daje oglase. Ali ni dovolj, da samo gledamo oglase, ko raziskujemo novo pesem, in ko zgrešimo ploščico, ponudimo izbirne oglase za nadaljevanje?
Ta igra je dobra, vendar je slabe kakovosti
Zelo prijetno in zabavno 💖😜😜
To je dobro.
Všeč mi je ta igra, toda razlog, da dajem tri zvezdice, je ta, da ko igram, gre hitro in me začne boleti roka, ampak tudi meni je všeč, se osredotočim nanjo in ko me mama kliče, sem kot mama. Še vedno igram igro, ko pridem, in ona je kot, naj poskusim igro in potem sem v redu pred minuto ona je kot moja roka, tako da mi je kot žal, rekel sem ti, da bodo roke bolele in jaz in moj oče se ji smejal😂
Zelo mi je všeč ta igra...tema je fantastična in ljubka
Catch Tiles Magic Piano Game 音樂 anky
Tudi jaz te ljubim, da ne narišem nadali ibig bigyan natin sa nocoj ljubezni ni več. Dining way how not ever dovoljuje družabno avenatti carol oates 100 dollar kaj še kdaj klovn me dobra igra vse lepo zvok bingo
Tako kul in jaz sem bog omg Tako zabavno za otroka, da sem kot sanje
Najslabša igra, kar sem jih kdaj igral, ploščice so tako zmedene, da sploh ne morem reči, ali ste jo kliknili ali ne v neskončnem načinu, če bi vam lahko dal samo 0 zvezdic
Zombie War Idle Defense Game Kasual hsn
Zamrzne, ko igram, tako da ne morem ujeti ploščic in nima vročih in pravih pesmi 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 igra
Tako je lepo 💖💖💖
Ta igra je tako dobra, da jo lahko igram za vedno, ustvarjalci igre so tako dobri, hvala vsem, ki ste ustvarili najboljšo igro 😎😎🌺💐👌👌👌
Hvala za vašo pomoč pri pridobivanju dobrih iger
Imma rate 3 bc ima samo majhne oglase, tako da ne morem imeti pesmi popravi prosim
Sovražim oglase
Ta igra me vedno osreči
To je kul, vendar obstaja glasba, ki se ne more predvajati, vendar jo ocenjujem s 5 zvezdicami
Tako zabavno je igrati in vedno me tako veseli, ko poslušam vso to lepo glasbo 🥰✌🏼
Tek je tako težak, ampak tako mi je všeč💕 ampak moja mačka je mrtva in nane je bel, njegov je fantek in tako sem žalostna, da je moja mačka mrtva😭😿💔
😘😘😘🐱🐱🐱
Zabavna je, vendar nima nobene od mojih najljubših pesmi in v bistvu vse pesmi zahtevajo, da gledate oglase.
To je tako dobro za majhne otroke, da bi morali vsi prenesti to za otroke
Catch Tiles Magic Piano Game Muzică eiar
To zahteva več počasnih pesmi. Nehal sem predvajati, ker so vse pesmi prehitre, bolj počasne pesmi, prosim.
Tamecialove
Zelo slaba igra. Ta igra mi ni všeč 😧😫😫
Catch Tiles Magic Piano Game Musik unri
Igra sploh ni dobra, zato se opravičujem z eno zvezdico
Res mi je všeč igra, popolna je, kako se ljudje jezijo zaradi oglasov, mislim samo izklopi wifi 😂 ampak ja, to zelo priporočam!
0 od 10
Všeč mi je ta igra, ampak na začetku je bil problem, nazadnje pa je bilo lepo
Tako zelo obožujem to igro!!! Našel sem celo novo pesem, ki mi je že všeč! Sploh ne zaostaja!!!
Ta igra je super
to je kul aplikacija
To me motivira, žalosten sem
Panget
Ker kopirate čarobne ploščice 3, vendar je ta za dekleta